sobota 7. júna 2014

O bookporne.

Povedala som si, že tento blog trochu skultúrnim. A nemôžem začať ničím iným ako knihami. Dnes teda poteším všetkých knihomoľov.


Hneď ako som prišla domov z poslednej skúšky, už som odosielala objednávku do antikvariátu - leto bolo treba nejako začať. Môj výber vidíte na fotke. Musím povedať, že knihy z antikvariátu začínajú v mojej rozrastajúcej sa knižnici dominovať.


Úplne najnovšia do zbierky - akosi sama sa ocitla v mojej ruke v priebehu nákupu darčeka pre kamošku a už nechcela pustiť. Ani mi nedalo, musela som sa do nej hneď pustiť.


Tento rok som sa rozhodla, že si prečítam celú sériu kníh o Anne Shirleyovej. Toto je 5 z 8 kníh, ktoré sú v mojom vlastníctve, ostatné si budem musieť požičať z knižnice, pretože zohnať sa už nedajú. Momentálne čítam tretiu (ktorá je ale odfotená ako druhá) a do konca júna by som chcela dokončiť celú sériu.


No a zoznam na toto leto, z ktorého niektoré knihy na to čakajú už od toho minulého. Na tejto fotke vidíte cudzojazyčnú časť - anglickú a francúzsku.


Zoznam na toto leto pokračuje klasikou + posledná kniha je darček od kamošky.


Klasika na toto leto II.

Čaká ma teda nejakých 20 kníh a to sú len knihy, ktoré mám doma, zoznam z knižnice by bol ešte rozsiahlejší - konečne, pozrieť si ho môžete na mojom profile na Goodreads, odkaz na ktorý už nejaký ten piatok visí na pravej lište blogu.

5 komentárov:

  1. Fúha, tak pri pohľade na toľko kníh sa až hanbím, ako dlho som nič nečítala a že nemám žiaden knižný plán na leto. A to sa považujem za knihomoľa :D Asi to bude tým, že povinná literatúra v škole mi zabrala dosť času a potrebovala som oddych, no toto ma nabudilo na zosnovanie plánu, čo prečítať a kúpiť, ďakujem! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neboj, všetky ich určite prečítať nestihnem, ako vždy :)

      Odstrániť
  2. Ta první fotka se mi strašně moc líbí ! :) Také bych si mohla udělat seznam knih k přečtení na prázdniny. Tak hodně štěstí, času a chuti ať jich přečteš, co nejvíce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. annu mám prečítanú všetkých osem a sú to najs knihy, na leto sa úplne hodia, enjoy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasný výběr knížek na léto. Ivan Kraus Le numéro au ciel mám doma taky, a asi je na čase si ji přečíst. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Every comment makes my day!