piatok 20. júna 2014

O ničom a všetkom II.

Voľné dni sa míňajú a ja som rada, že môžem povedať, že tieto prázdniny zatiaľ trávim tak, ako sa mi páči. Chodím do múzeí, okukujem expozície, obzerám zvieratká v zoo, obdivujem vypúšťanie teplovzdušných balónov, túrujem na bicykli. No, ako ste sa mohli z predchádzajúcich riadkov dovtípiť, zajtra sa chystám na svadbu, v nedeľu na môjho obľúbeného Filana a na budúci mesiac do Londýna (našťastie, zvyšok posádky budú už len chlapi, tak to snáď nejak prežijem). Okrem toho, máme dve mačiatka, ktoré som pomenovala Cica a Poď (z ľava do prava). Som za nich veľmi rada, lebo mačky som nikdy neobľubovala (sú príliš nóbl a cítia sa nadradené), posledné roky som si k nim však nejak nachádzala cestu a tak sa zdá, že to bola príprava na tento moment. Sú ešte maličké, takže ich baví zábava každého druhu. A keď hovorím každého, tak doslova - mimoriadne podnetné je pre nich aj pohyb stebla trávy vo vetre. Naviac, pri pohľade na ich vzťah s našimi sliepkami som zistila, že tie mačky sú predsa len asi priateľské.

(Teraz znejú bubny.) Tú najväčšiu novinku som si nechala na koniec - konečne som sa odhodlala zaobstarať si zrkadlovku! Predstavujem vám môj Canon 1100D a 50 mm objektív.

1 komentár:

  1. To s "kamarátkou" ma mrzí, viem si predstaviť, aké to je. Ale zo zrkadlovky aj z toľkých aktivít musíš mať radosť :) Teším sa na fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Every comment makes my day!