streda 11. júna 2014

(P)O roku obnažovania sa.

Hm, no ja len, že dnes má tento blog rok. Nechcem tu z toho robiť nejaké haló, ale musím povedať, že mám pocit, akoby som s týmto blogom žila odjakživa. Takto po roku môžem povedať, že je ešte lepší ako som si ho niekedy na začiatku hmlisto predstavovala. Pravdaže, veľa vecí sa dá ešte zlepšiť (naposledy som sa pokúšala zlepšiť vzhľad), ale aj tak nikdy nevyhoviem každému. To konečne ani nebol jeho hlavný zámer. Takto pred rokom som ho zakladala s tým, že to bude miestečko, ktoré by bolo len moje a nenárokovala som si na prívaly čitateľov. Som rada za každého jedného a ešte radšej preto, že ich síce nie je veľa, ale sú medzi nimi takí, ktorí zanechajú úprimný komentár. Na tomto blogu som obnažila a stále obnažujem svoju dušu. Nedávno som to dokonala tým, že sa tu objavila aj moja tvár. Dávam tomuto blogu veľa, ale on mne dáva ešte viac. Svoj život si bez neho už predstaviť neviem. Zastáva v ňom trvalé miesto, a tak to bude dúfam ešte aspoň ďalších pár rokov.

O dvadsať rokov budeš viac ľutovať to, čo si neurobil ako to, čo si urobil. Mark Twain (jeden z mojich najobľúbenejších citátov)

6 komentárov:

  1. Ooooo gratuluji k výročí !! Tak ať se tobě i blogu daří dobře dál ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš super blog. :) A super fotky.
    A ešte si aj hrozne sympatická.
    Teba by som chcela niekedy stretnúť. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O a ty si zlatá, ďakujem, to je najmilší komentár! Stretnutiu sa nebránim :)

      Odstrániť
  3. Všetko najlepšie k blogovým narodeninám :) Len píš naďalej ako doteraz, veľmi dobre sa čítaš :) (A tiež dúfam, že ťa niekedy stretnem, minimálne v škole, keď už viem, ako vyzeráš :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. No to bude vtipné keď na seba niekedy narazíme, dvaja ľudia, ktorí sa nikdy nestretli, ale vedia o sebe tak veľa :D

      Odstrániť
  4. Len dnes som naňho natrafila, a je veľmi pekný. Taký nežný! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Every comment makes my day!