piatok 4. júla 2014

O tom, že na stohu sena je najlepšie.

Opíšem vám môj posledný týždeň. Piatok: večerná opekačka u priateľovej rodiny. Sobota: oslavy dni obce. Nedeľa: ďalšie oslavy dni obce (vzhľadom na počet aký sa ich minulý víkend v okolitých obciach konal je číslo dva ešte mimimálne). Pondelok - Štvrtok: ležím chorá v posteli a čumím do steny/obrazovky.

Víkend si vybral svoju daň. A najlepšie na tom bolo, že ani počasie mi v tom nepomáhalo. Včera poobede však konečne slnko vystrčilo svoje paprče a ja som tak mohla ísť nachytať vitamín D. Keď som na svojej obľúbenej lúke zbadala, že to tam pokosili a postavili stohy sena, zrazu som vedela, že už bude všetko dobré a hneď som na jeden vyliezla. Sedela/ležala som tam asi dve hodiny pri pomaly zapadajúcom slnku a viac mi k šťastiu nebolo treba.


6 komentárov:

  1. Ach, a ja chcem taketo lenosenie na poli! :) a prajem co najskor uplne vyliecenie... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to musela být skvělá pohodička :) třeba bych si tam i vzala knížku a vychutnávala klid a samotu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ...už len zatvorit oci a pocuvat zvuky prirody :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To poznám, byť v prírode je pre mňa veľmi upokojujúce, tiež by som tam vedela stráviť hodiny :) Pekné fotky stohov sa ti podarili!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak si říkám, že jsem vlastně ještě na stohu nebyla - musím napravit. První, a hlavně pátá fotka, jsou krásné a ta druhá, ta je strašně fájn :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Every comment makes my day!