streda 13. augusta 2014

O augustovej brunete.

Každý sa chce aspoň raz za rok cítiť špeciálne. Asi preto vymysleli narodeniny. Ja som sa včera cítila všelijako, len nie tak. Ale to už u mňa býva zvykom. Človek od toho jedného dňa očakáva príliš veľa, a ten, chudák, to nie vždy zvláda. Počasie mi malo pripomenúť, že milujem slnečné dni; priateľ, že ho mám najradšej keď ma nehnevá a nemusím sa rozplakať... a život celkovo, že ho mám radšej keď nemusím sedieť v izbe a pozerať do stropu (hlavne nie na narodeniny!). Najlepšia časť dňa bola tá keď som sa prihlásila na fakebooku a prišlo mi upozornenie, že babka mojej najlepšej kamarátky ma odoberá a za titulku má moju fotku z Londýna. Nechcem si predstaviť svet, v ktorom všetky dedinské klebetnice majú konto na sociálnej sieti! A aby ste sme sa ešte trochu zasmiali, poviem vám, že som mala na sebe žlté šaty z minulého príspevku. V kostole. A pod nimi čiernu spodnú bielizeň. A šaty boli príšerne priesvitné. Ach, prečo som si to nevšimla v obchode! A potom sa čudujem, prečo sa dedkovia, čo stáli za mnou, išli potrhať, kto mi podá ruku skôr.

Ukážem vám ešte darčeky od milého. Vymyslela som si ich sama: avokádo a vytlačené vlastné fotky (nakoniec som tam pridala aj nejaké naše).


niekoľko z fotiek; tie ktoré ste ešte nevideli vám postupne poukazujem, sú tam aj fotky z Londýna


stíhate? 


krásna ružička

4 komentáre:

  1. Všetko najlepšie dodatočne, augustová brunetka! Mňa to čaká onedlho, tiež som augustová :) Mne sa takmer každý rok podarí oslavovať narodeniny tak divne, buď provizórne na dovolenke alebo ako to bude teraz, bez rodičov doma. No zajtra prídu kamarátky a chystám sa piecť tortu, nech mám pocit poriadnej oslavy :D Fotky vyzerajú super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasné dárky jsi dostala o milého :-) až závidím ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O nezavid, ako som písala, bol to môj nápad. Nechcem ho podceňovať, ale nemyslím si, že by jemu niečo také napadlo :D

      Odstrániť

Every comment makes my day!