pondelok 10. novembra 2014

O jeseňolete. + video

Neviem prečo, ale v pondelok vždy prídem domov plná dojmov, myšlienok a chuti písať. Sedím tu v novovymaľovanej izbe, nevyspatá (prečo som si myslela, že náš gauč je pohodlný?) a unavená (počas upratovania som našla fotku zo škôlky, kde som prstom rozryla všetkých spoluškôlkarov, haha), ale najedená a osprchovaná. Posledné týždne sú neskutočné. Škola, bakalárka, predvolebná kampaň, maľovanie izby, jesenné upratovanie, bratova birmovka. A priateľ mi možno poletí za oceán. Cez týždeň neviem, kde mi hlava stojí, no hneď ako príde piatok (ak náhodou nie som opäť v škole na povinno-nepovinnej akcii), celý deň sa len tak poflakujem, akoby som vlastne nemala nič na práci.

Čo sa týka školy, na začiatku semestra som si popridávala predmetov koľko sa len dalo, veď prečo by nie, však? Ale povedala som si, že ak to je môj posledný rok na (tejto) univerzite, budem sa snažiť ešte naučiť čo najviac. Súbor s názvom "bakalárka" však aj preto zatiaľ na mojej pracovnej ploche nefiguruje. A to aj po upozornení konzultantky, že ju chce mať na stole v januári. Namiesto toho sa však zapájam do aktivít súvisiacich s predvolebnou kampaňou. Koho by ste volili skôr:

- múdru a skromnú dámu v rokoch so skúsenosťami, ktorá ma však tú nevýhodu, že sa nevie predať
- mladú učiteľku, ktorá sa snaží až príliš hrať na city, votrie sa vám aj tam, kam nechcete a je otázne, či všetky idealistické body programu aj splní?

Fotkami a videom sa prenesieme späť do druhej polovice leta. Leto bolo na zvieratá bohaté. Okrem sliepok, ktoré máme po celý rok, sa nám vyliahli kuriatka, na videu môžete vidieť aj nášho už neexistujúceho kocúrika a v susedstve som si užila psa, kozy, ovce. Keď tak vlastne rozmýšľam, na týchto fotkách je len o pár stupňov viac ako v týchto dňoch vonku. Chvalabohu.






4 komentáre:

  1. akú knihu to čítaš? :) mimochodom krásne fotky...ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) neviem ktorú knihu myslíš, či na videu, alebo na forme. na videu je Virginia Woolf Pani Dollowayova a na fotke Anna zo Zeleného domu, asi 6. časť :)

      Odstrániť
  2. ahoj, ja neviem kto si ani či si ten komentár myslela vážne ale som veľmi rada že si mi ho napísala a som rada že ma ešte niekto po tak dlhej dobe číta ďakujem ďakujem ďakujem
    mimochodom veľmi pekne fotíš aj píšeš
    pekný večer želám
    ja nikdy nie som takto formálna ale proste si ma potešila
    vtip na záver http://9gag.com/gag/aAY04Go

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha, ja sa tak smejeeem :D ano, myslela som to vazne :D to ty si potesila mna vtedy rano pred skolou :D

      Odstrániť

Every comment makes my day!