piatok 24. júla 2015

O polprázdninách.

Tak mi napadlo, že vám poviem, ako žijem. Je to zvláštne, lebo nemám žiadne zamestnanie, ktoré by mi ukrajovalo z "prázdnin", no dni mi utekajú rovnako rýchlo ako v období, keď som nevedela čo skôr. Ani neviem ako a už je 9 hodín večer. V podstate, ani teraz neviem čo skôr. V domácej knižnici na mňa čaká tak 30 kníh, v počítači ich už ani nepočítam a to tam mám ešte viac ako 40 filmov. Francúzštine som sa toto leto ešte nevenovala, po štyroch rokoch som zabudla aj tie akordy na gitaru, ktoré som vedela a nebola som ani zďaleka na toľkých výletoch, na koľko som chcela ísť. A predsa je už polovica voľných dní za mnou. Ak niekto vymyslíte spomaľovač času, rozhodne mi dajte vedieť!

Inak som práve (takmer) sama doma, lebo rodičia sú na dovolenke a braček u babky. Na pole za domom už chodiť nemôžem, lebo to tam kúpili Poliaci a vysadili kukuricu. Veľa, veľa kukurice. Je mi to ľúto. Prišli sme (asi aj mojou vinou) o jedno kuriatko. Aj to mi je ľúto. A zistila som, čo je najväčšia výhoda bývania na dedine - neobmedzená zásoba mačiek. Jedna tehotná so zlomenou nohou sa u nás už stihla zabývať a každý deň sa k nám priplahočí nejaké nové mačiatko.

Fotky sú ešte z jari a to nie preto, že by som už žiadne nemala. Práve naopak, mám ich habadej, až nechápem, kedy to chcem všetko zverejňovať.

5 komentárov:

  1. U mňa je to takmer úplne rovnako. Ani neviem ako, a zbehne mi celý deň... :) Hoci mám občasnú prácu, niekedy fakt nemám nič celý deň a aj tak to ide rýchlo. No povedala som si, že sa pre to prestanem stresovať, lebo si aj tak nič neužijem, keď si budem stále vravieť, koľko toho nestihnem. Aj s fotkami som na tom rovnako, mám ich toľko v zásobe a tak málo uverejňujem! Asi je to tým, že stále potrebujem aj niečo napísať a niekedy nemám správne slová... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uplne tomu rozumiem :) Je tolko veci, ktore stoja za to aby sa im clovek venoval! :) Ja som z toho casu zufala, ak zozenies ten stroj, daj aj mne vediet :) Lebo ja som este naviac 8hodin denne v praci... :( Ach co by som za to dala mat prazdniny. :) Dokonca ani nemam ziadne fotky, co nestiham. Tak sa budem velmi tesit na vsetky, co zverejnis Ty! :) Do to-ho! :))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, to je na tom najhoršie, keď si predstavím, že skôr či neskôr začnem tiež pracovať a potom už nebude čas sa venovať takýmto veciam. A potom cítim taký tlak, že musím všetko stihnúť teraz :D

      Odstrániť

Every comment makes my day!